Frakt

Fraktinformasjon

Frakt kun 59:- for privatpersoner i Norge.

Bedrifter kan ta kontakt for prisforespørsel ved større leveranser. Faktura kan sendes til bedrifter. Frakt til bedrifter vil være den aktuelle pris vi betaler for forsendelsen, hvis ikke annet er avtalt.

post@vaktrommet.no / tlf. 92697497 

Se forøvrig kjøpsbetingelser.

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Frakt og levering, også utlandet.

Porto flat rate kr. 99,-. Ved bestilling til utlandet vil varene sendes uten norsk MVA.  Kunden må selv betale moms hvis noe til eget land. Hvis noe skjer med pakken din er du sikret ny pakke, eller pengene tilbake dersom vi ikke kan levere samme vare. Det er trygt for både deg og oss! Alle bestillinger sendes i løpet av 1-3 virkedager (mandag-fredag). Du vil motta en e-post når din ordre er sendt. Dersom forsendelsen din er sendt som pakke, vil mailen også inneholde sporingsinformasjon slik at du kan følge med på hvor pakken befinner seg. 

NB! Det er viktig at e-postadressen du oppgir er korrekt, slik at du kan motta denne mailen og eventuelt andre mailer dersom vi behøver å kontakte deg. 

Betaling

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

Betaling med kort: Dette er den raskeste måten å betale på, og det er like sikkert som å bruke kortet i en butikk. Betalingen behandles av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Dibs har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. 

Av sikkerhetsmessige grunner kan butikken hverken se eller lagre dine kredittkort opplysninger.

Den sikreste løsningen på markedet markedsføres av Visa og MasterCard under navnene Verified by Visa (VbV) og MasterCard SecureCode (MCSC). Løsningen innebærer at partene i kjøpsøyeblikket blir autentisert. Dette betyr at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode mottatt fra kortutsteder. Koden kan være et passord, kodekort, kodebrikke, eller sikkerhetsløsning som kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin.

Du kan altså betale med Visa eller MasterCard/EuroCard. Vær obs på at du må oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3-sifret kode som står til slutt i signaturfeltet, og som sikrer at brukeren har et gyldig kort.

Paypal - les mer ved å trykke på paypal logo nederst på vår frem side.

Klarna faktura og klarna konto - les mer ved å trykke på logoene under på vår forside.

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .