OM OSS

Velkommen til Vaktrommet, din profesjonelle partner for helseutstyr. Nettbutikken ble grunnlagt i 2008 av intensivsykepleier Cecilie Frostad. Vårt engasjement for hygienisk helseutstyr er dypt personlig; etter en opplevelse hvor Cecilie's datter ble brannskadet i utlandet.


 

Cecilie merket at ting som penner, sakser og andre essensielle verktøy ofte falt på sykehusgulvet. Disse ble deretter tatt opp igjen, noen ganger av uvitende pårørende, uten at helsepersonellet nødvendigvis var klar over det. Dette ledet til et ønske om å utvikle løsninger som lar helsearbeidere ha full kontroll over rengjøringen av sitt daglige utstyr, samtidig som det oppbevares trygt og rent når det ikke er i bruk.

 

Det var heller ikke alle helsearbeidere som hadde godt synlige navneskilt.

 

Med utgangspunkt i dette ble Penhygienic, forløperen til dagens Migenic (les: Mygenic), utviklet. Dette produktet, designet i Norge med hjelp fra Eggs designbyrå og produsert i Italia, er laget av 100% silikon som tåler over 100 grader. Utstyrsholderen har spesielle slisser for å sikre at utstyret forblir på plass, selv under bevegelse, samtidig som det er lett tilgjengelig for bruk.Vaktrommet ble et aksjeselskap i 2010 hvor planen var å selge den nylig forbedrede Migenic item-dock, som produseres i Kina. Teamet vårt består nå av Cecilie Frostad, Olav Eggesbø og David Bakke, som kom inn tidlig og som har vært en drivkraft bak design og utvikling av vår nettbutikk. Vår logo symboliserer vår dype forbindelse til pasientenes ve og vel, og vi benytter ofte bilder av Cecilie's datter, som nå er fullstendig restituert. Vaktrommet AS er et stolt norsk firma med hovedkontor i Oslo.

 

Vår misjon er å sikre at helsepersonell over hele verden har tilgang til utstyr av høy kvalitet, designet med både hygiene og brukervennlighet i tankene. Vaktrommet ønsker å hjelpe kundene sine å levere best mulig omsorg.

You are not in Norway, do you want to go to the correct site?